Σήμερα ξεκινάει η αναβάθμιση  λογισμικού για τα Xperia go, Xperia Xperia U και Xperia Sola που θα συμπεριλαμβάνει το Android Ice Cream Sandwich, όπως και μερικές νέες εφαρμογές. Η αναβάθμιση θα συνεχιστεί μέσα στις  επόμενες εβδομάδες για όλες τις χώρες.

Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες θα είναι:

-Νέοι τρόποι για να διαχειριστείτε τη μουσική, τις φωτογραφίες σας, τα βίντεο και τις ταινίες με τις εφαρμογές της Sony – “WALKMAN”, “Album” και “Movies”
-Εκτεταμένο stand-by mode, που αυξάνει το χρόνο αναμονής έως τέσσερις φορές (ανάλογα με την κατανάλωση του χρήστη και τα δεδομένα)
-Κλειδώμα οθόνης με βελτιωμένη λειτουργικότητα
-Δυνατότητα αλλαγής μεγέθους των widgets
-Κουμπί που δείχνει τις πρόσφατες εφαρμογές

Ένα απο τα πανέμορφα νέα χαρακτηριστικά θα είναι το  “Glove Mode” – μια αναβάθμιση λογισμικού για το Xperia Sola. Είναι μια επέκταση της τεχνολογίας που διαθέτει ήδη(την touch screen που μπορείτε να χειρίζεστε χωρίς καν να ακουμπάτε την οθόνη) που καθιστά δυνατή τη χρήση του Xperia sola σας ακόμα και στο κρύο, φορώντας γάντια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για να πραγματοποιήσετε την αναβάθμιση, θα πρέπει να συνδεθείτε σε ένα PC ή Mac , να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.sonymobile.com/update και να ακολουθήστε τις οδηγίες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.