Η Samsung παρουσιάζει TecTiles και την εφαρμογή της TecTile.

TecTiles είναι βασικά, προγραμματιζόμενες ετικέτες NFC που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με την τεχνολογία NFC, που είναι εξοπλισμένο το smartphone σας. Αυτά θα γίνουν διαθέσιμα στα μεγάλα online καταστήματα λιανικής πώλησης κατά την έναρξη του Galaxy S 3″. Προγραμματιζόμενες ενέργειες περιλαμβάνουν την αποστολή μηνυμάτων, καθώς και την εφαρμογή ειδικών ρυθμίσεων (προφίλ), όταν είστε μέσα σε μια συνεδρίαση ή σε εξωτερικούς χώρους / στο αυτοκίνητο – για να αλλάξετε αυτόματα την ένταση του ήχου, φωτεινότητα, Ενεργοποίηση WiFi ή να απενεργοποιήσετε, κλπ. Το TecTiles θα επιτρέψει επίσης  Facebook και FourSquare checkins. Ολόκληρη η λίστα των προγραμματιζόμενων δράσεων μπορείτε να τις βρείτε από κάτω(και οι ετικέτες μπορούν να προγραμματιστούν όσες φορές επιθυμείτε)

Ρυθμίσεις και Εφαρμογές:

– Αλλαγή των ρυθμίσεων του τηλεφώνου (Bluetooth, Wi-Fi, κουδουνίσματος / όγκο  ενημέρωσης, τη φωτεινότητα της οθόνης, κλπ.)
– Εκκίνηση μιας εφαρμογής
– Συμμετοχή σε Wi-Fi δίκτυο
– Εμφάνιση ενός μηνύματος

Επικοινωνία:

– Πραγματοποίηση κλήσης
– Στείλτε μήνυμα κειμένου
– Ξεκινήστε μια συζήτηση του Google Talk
– Μοιραστείτε μια κάρτα επαφής ή επιχειρήσης

Τοποθεσία και Web:

– Δείτε μια διεύθυνση στο χάρτη
– Ανοίξτε μια ιστοσελίδα
– FourSquare ή  Facebook check-in

Κοινωνικές:

– Αυτόματο Facebook “Like”
– Ενημέρωση Facebook κατάστασης
– Δημοσίευση tweet ή follow μια επαφή στο Twitter
– Σύνδεση στο LinkedIn

Την εφαρμογή TecTile μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το κατάστημα της Google Play διαβάστε και γράφω TecTile NFC Προγραμματιζόμενη Ετικέτες. Το πακέτο TecTile θα κοστίζει 14,99 δολάρια και θα περιλαμβάνει πέντε ετικέτες NFC.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.