Η Samsung δηλώνει πως κοιτάζει για να προωθήσει το Music Hub σε πολλαπλές πλατφόρμες, στην προσπάθειά του να γίνει ένας μεγάλος παίκτης στον κλάδο της μουσικής στην κινητή τηλεφωνία.

Ο Tae Geun Kim, επικεφαλής σχεδιασμού της Samsung, περιγράφει επίσης μερικούς από τους λόγους για τους οποίους η υπηρεσία έχει ξεκινήσει μόνο για το Samsung Galaxy S3 :

“Η υπηρεσία μας θα είναι ανοικτή σε όλους τους προγραμματιστές και όλα τα λειτουργικά συστήματα – μόλις έχουμε ξεκινήσουμε μπορούμε στη συνέχεια να ενταχθούν σε άλλα λειτουργικά με τα οποία  η Samsung συνεργάζεται.”

Populating the Galaxy

“Αυτό σημαίνει ότι το Android, Tizen, τα Windows Phone και Bada – αν και δουλεύουμε με το Android πρώτα.

“Η στρατηγική μας είναι ανοιχτή σε όλες τις Android συσκευές – θα είναι η οικογένεια  Samsung Galaxy πρώτη, αλλά στη δεύτερη φάση θα είναι πολύ πιο ανοικτή.

“Με την επιτυχία του Galaxy S2 και το Galaxy Νote, έχουμε να λύσουμε θέματα που αφορούν την ανάλυση και την πυκνότητα των οθονών, αλλά δεν είναι τα τεράστια προβλήματα.”

Share, care, work, play

Ο Daren Tsui, Διευθύνων Σύμβουλος της mSpot έδωσε, επίσης, την ιδέα της έναρξης υπηρεσίας στο iOS ως πιθανότητα

«Στο σπίτι μου έχουμε συσκευές Galaxy και συσκευές iPhone – θα δούμε ίσως σε μια έκδοση για το iOS [του Music  Hub], αλλά οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία πάντοτε μέσω ενός web browser.

«Έχει σχεδιαστεί για να είναι μια ανοικτή υπηρεσία, και θέλουμε να την υποστηρίξουμε.”

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.