Αρχές του περασμένου μήνα, ακούσαμε για τα σχέδια της Samsung για την επέκταση της λιανικής παρουσίας της στη Βόρεια Αμερική, ανοίγοντας μια σειρά από καταστήματα στον Καναδά. Το σχέδιο της Samsung είναι να δημιουργήσει 2 πράγματα, πρώτον μέσα από καταστήματα άλλων λιανοπωλητών, να έχει τα δικά της booth  καθώς και το άνοιγμα δικών  τους θέσεων  του για μια καθαρή εμπειρία  Samsung. Σήμερα, μαθαίνουμε για την πρώτο τέτοιο κατάστημα της Samsung να εμφανιστεί ως μέρος αυτής της προσπάθειας.

Το πρώτο αυτόνομο κατάστημα της Samsung στον Καναδά θα ανοίξει σε Burnaby, British Columbia’s Metropolis at Metro town. Αυτό ακούγεται σαν φοβερή τοποθεσία  για να πάρει το κατάστημα αρκετή δημοσιότητα , αφού το Metrotown είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο σε όλη BC και το δεύτερο  μεγαλύτερο σε ολόκληρο το έθνος.

Samsung κάνει λόγο για μια συναρπαστική εμπειρία, που θα γεμίσει τους καταναλωτές με όλων των ειδών συσκευών της Samsung και καταρτισμένο προσωπικό πωλήσεων έτοιμο να κατευθύνει τους πελάτες προς τη σωστή κατεύθυνση. Υπό αυτή την έννοια, φαίνεται ότι η Samsung ακολουθεί κατά γράμμα την πολιτική  της Apple, αν και δεν είναι σαφές πόση βοήθεια μπορεί να είναι διαθέσιμη σε αυτά τα καταστήματα σαν τεχνικό επίπεδο.

Φαίνεται πως οδεύουμε σε καταστάσεις πολύ υψηλής τεχνολογίας, με Samsung’s Surface-based Smart Tables  για τους πελάτες να αλληλεπιδρούν, και τον έλεγχο των  αγορών σας με τη βοήθεια της Samsung tablets, από τους υπαλλήλους κατάστημα θα  ανοίξει τις πόρτες του κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει φήμη  ακόμα για το πού το επόμενο κατάστημα Samsung μπορεί να γίνει.

 

Λέτε να είμαστε εμείς;;;;

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.