Δια στόματος JK Shit (επικεφαλής του τμήματος Mobile Communications της Samsung) επιβεβαιώνονται επίσημα οι φήμες για το Samsung Galaxy S III Mini. Η συσκευή θα ανακοινωθεί αύριο σε ειδική εκδήλωση της εταιρίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Ο κ Shin προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ύπαρξη ενός ακόμα μοντέλου στην σειρά Galaxy, δήλωσε:

«Θα παρουσιάσουμε το 4 ιντσών Galaxy S III στις 11 Οκτωβρίου στη Γερμανία. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για συσκευές με οθόνη 4” στην Ευρώπη. Κάποιοι μπορεί να το χαρακτηρίσουν entry-level, εμείς το ονομάζουμε mini»

Η αλήθεια είναι πως αρκετοί χρήστες βρίσκουν την οθόνη  4.8 ιντσών του Galaxy S III αρκετά μεγάλη με αποτέλεσμα να μην την προτιμούν. Κάπου εδώ έρχεται το Galaxy S III Mini.

Οι φήμες μιλούν για ένα διπύρηνο Smartphone με ανάλυση οθόνης 800 x 480, κάμερα 5ΜΡ και φυσικά με Android 4.1 Jelly Bean.

Οπότε αγαπητοί Techmaniacs υπομονή μέχρι αύριο για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες της συσκευής. Όχι όμως την τιμή της καθώς ο κ. Shin αναφέρει πως το θέμα της τιμολόγησης είναι κάτι που βρίσκεται υπό εξέταση στην Samsung.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα η Samsung κοροιδευε την Apple που εβγαλε το νεο iPhone 5 στις 4″. Kαι τωρα εκανε και αυτη κωλοτουμπα και εβγαλε το Samsung SIII mini στις 4″ ? Aυτοι δεν ηταν που ελεγαν εκει στη Sammy “…the bigger the better” ? Τι εγινε τωρα ?
    Καλα λενε, μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλο λογο μην πεις !!!!!!!!!!!!!
    Το νεο μοτο της Sammy : Designed from “κωλο-tumbans” ….

  2. Γενικά η αντιγραφή πάει σύννεφο. Προσπαθούν όλες οι εταιρίες να πάρουν μερίδια αγοράς σε τομείς που πριν δεν διεκδικούσαν. Γνώμη μου είναι οτι ο ανταγωνιστής του iPhone 5 είναι το S3 και οχι το μίνι που θα βγέι τώρα. Θα προτιμούσα ένα Galaxy S2 παρά ενα S3 mini.
    Άλλο παράδειγμα είναι το iPad mini , που πάει καθαρά να μπεί στην αγορά και να πάρει πωλήσεις απο το Nexus 7.
    Θεωρώ πως αυτές οι κινήσεις θα αυξηθούν μελλοντικά απο κάθε εταιρεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.