H Samsung πριν λίγο ανακοίνωσε το Galaxy Xcover 2, μια συσκευή η οποία απευθύνεται σε όσους βρίσκονται συχνά σε περιβάλλοντα τα οποία τα οποία είναι επικίνδυνα για την συσκευή.

Εκτός από το γεγονός ότι είναι είναι ανθεκτικό σε σκόνη, άμμο και νερό (αντέχει σε βάθος ενός μέτρου για μισή ώρα), η συσκευή μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες κάτω από το νερό με την 5ΜΡ κάμερα που φοράει στο πίσω μέρος της. Την συσκευή τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή διπύρηνο χρονισμένο στο 1 Ghz, 1 GB RAM, 4GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και μια οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης WVGA καθώς και μποστινή κάμερα VGA.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή της συσκευής, ούτε σχετικά με την διαθεσιμότητα της. Σίγουρα θα την δούμε στην MWC 2013 και από ότι φαίνεται θα είναι μέσα σε κάποιο ενυδρείο!

 

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.