H Riot Games καλεί το techmaniacs.gr και τους αναγνώστες του στο League of Legends – Greek Launch Event στην Αθήνα.

Ελάτε να δούμε από κοντά την ανακοίνωση για τον Ελληνικό client του παιχνιδιού καθώς και τις δύο κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες της Ελλάδας, που θα φτάσουν στους μεγάλους τελικούς, θα αγωνιστούν ζωντανά, μπροστά σε casters και κοινό, για το χρηματικό έπαθλο των 2.000 ευρώ.

Παρακάτω είναι η ανακοίνωση που μας έστειλε η Riot Games:

Γιορτάστε την έναρξη της Ελληνικής έκδοσης και δείτε τους καλύτερους παίκτες σε  δράση — ζωντανά!

H Riot Games σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί της στο πρώτο επίσημο τουρνουά για την έναρξη του πολυαναμενόμενου game “League of Legends” στην Ελλάδα, το Σάββατο 14 Ιουλίου και ώρα 15.30 στο Gazi Music Hall, Ιερά Οδός 11-15, Κεραμεικός. Στο τουρνουά, η Riot Games θα εγκαινιάσει παράλληλα και την επίσημη έναρξη του ελληνικού Riot client για την ελληνική κοινότητα.

Το online μέρος  του τουρνουά ξεκίνησε από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, με τα Qualifiers να παίζονται σχεδόν ανά μέρα. Οι δύο κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες της Ελλάδας, που θα φτάσουν στους μεγάλους τελικούς, θα αγωνιστούν ζωντανά, μπροστά σε casters και κοινό, για το χρηματικό έπαθλο των 2.000 ευρώ. Οι ομάδες που θα κατακτήσουν τη δεύτερη θέση, θα κερδίσουν 5 Razer Carchariasακουστικά.

Ο Matthew Elliot, Υπεύθυνος Κοινότητας της Riot στην Ευρώπη, θα παρευρεθεί στην εκδήλωση για να μιλήσει για τους στόχους της εταιρείας και την Ελληνική κοινότητα.  Η ομάδα της Riot, με τον David “Phreak”Turley, θα είναι επίσης εκεί για να συναντηθεί με τους παίκτες και να οργανώσει μίνι παιχνίδια, με πολλά δώρα για όλους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθεί ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο σε περιορισμένα κομμάτια, το οποίο ελπίζουμε να σας ενθουσιάσει όσο και εμάς!

Εάν επιθυμείτε να παραστείτε σε αυτή την εκδήλωση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected].

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Για όλες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά, επισκεφθείτε την Ελληνική ιστοσελίδα του ESL: www.esl.eu/gr.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.