Ο διευθύνων σύμβουλος της RIM Thorsten Heins ,μοιράστηκε τις λεπτομέρειες σχετικά τους στόχους της εταιρείας, και τα σχέδιά της για το μέλλον. Χθες, μιλήσαμε για το οτι ο Heins είχε να πει για την πιθανότητα χορήγησης αδειών BlackBerry 10 σε άλλους κατασκευαστές συσκευών, αλλά ακόμη και η κατεύθυνση του BB10 δεν ήταν πάντα ένα σίγουρο για την εταιρεία. Ο Heins Μιλά επίσης για την εξέταση του να παρατήσουν το υπάρχον λογισμικό BlackBerry υπέρ της πλατφόρμας μιας άλλης εταιρείας, και γιατί η  RIM τελικά απέρριψε την ιδέα.

Αν και ο Heins αποκαλύψε οτι η RIM εξέτασε τον ενδεχόμενο, στο τέλος “πήρε τη συνειδητή απόφαση να μην πάει στο Android”. Ενώ μια τέτοια κίνηση θα είχε σώσει την εταιρεία απο τεράστιο χρόνο ανάπτυξης του λογισμικού ,ο  Heins πιστεύει ότι το Android δεν είναι μονόδρομος ,στο να πετύχει το είδος της εμπειρίας που απολάμβαναν οι χρήστες του  BlackBerry μέχρι σήμερα. Κατανόει τις δυνατότητες του  gaming και την αναπαραγωγή πολυμέσων, αλλά βλέπει τους χρήστες του BlackBerry ως λιγότερο παθητική ομάδα, που ενδιαφέρονται περισσότερο για τη διαχείριση των επιχειρήσεών τους παρά να παίζουν παιχνίδια.

Υπάρχει μια εντύπωση ότι το BlackBerry είναι μια πιο “σοβαρή” πλατφόρμα, και με μια  βάση χρηστών η οποία θεωρεί ότι μπορεί να είναι ένα πολύτιμο πράγμα – μία που θα μπορούσε να χαθεί η RIM θα πρέπει να στραφούν προς το Android.

Τώρα απλά πρέπει να περιμένουμε για το BlackBerry 10 να φθάσει και να δούμε κατά πόσον ή όχι η RIM κάνει τη σωστή κίνηση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.