Η Nokia είναι ήδη αρχίσει μια επιθετική στάση τον τελευταίο καιρό, ειδικά όταν αυτό αφορά τη Samsung. Νωρίτερα αυτό το μήνα, κάλεσε τη Samsung να πάρουν ”μαθήματα” από το επερχόμενο Lumia WP8,  η επίθεση αυτή συνεχίζετε τώρα που η Samsung πρόλαβε τη Nokia στο λανσάρισμα του πρώτου τηλέφωνου με Windows 8 λειτουργικό.

Ο Doug Dawson της Nokia στο Twitter σήμερα κάνει κάποιες νίξεις για τη Samsung. Η πρώτη ήταν μια φωτογραφία που έδειχνε μια πινακίδα Nokia που έγραφε πως καλωσορίζει τη Samsung “πίσω” στα Windows Phone σαν να ήταν απών από τη σκηνή για αρκετό καιρό τώρα.

Καταλαβαίνουμε ότι παίζονται εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις και πως αύτο το παιχνιδιάρικο ύφος της Nokia προς τη Samsung  θα μπορούσε απλώς να είναι μια έξυπνη κίνηση μάρκετινγκ, άλλωστε μια υποτιθέμενη σύγκρουση μπορεί να βοηθήσει στην προσοχή προς τα νέα μοντέλα και από τις δύο εταιρείες, και, ενδεχομένως, να ανεβάσει τις πωλήσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.