Η Microsoft τελικά επιβεβαίωσε τις φήμες σχετικά με τα σχέδιά της για το Windows 8 tablet.

Το Surface θα ζυγίζει κάτω από  1,5kg με μόλις 9,3 χιλιοστά πάχος, και διαθέτει κέλυφος μαγνήσιου που περιλαμβάνει ενσωματωμένη βάση στήριξης. Θα τρέχει μια έκδοση των Windows RT. Έχει NVIDIA chip στην καρδιά του, αλλά είμαστε ακόμα σε αναμονή για λεπτομέρειες σχετικά με το ποιο θα είναι ακριβώς . Η οθόνη θα είναι 10,6 ιντσών και θα διαθέτει ανάλυση Full HD.

Η Microsoft σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει μια επιχειρηματική έκδοση του Surface, με δυνατότητα να συμβαδίζει περισσότερο με εκείνες ενός φορητού υπολογιστή, και θα υποστηρίζει την πλήρη έκδοση των Windows 8 Professional. Αυτή η έκδοση είναι κάτω από δύο κιλά, αλλα πιο κοντά στα 14 χιλιοστά πάχος.

Αν δεν είστε οπαδός του touch screen,μην ανησυχείτε γιατι τα δύο μοντέλα θα υποστηρίζει καλύμμα τύπου Surface, ένα μαγνητικό κάλυμμα που ενσωματώνει ένα πλήρες πληκτρολόγιο με touchpad. Υπάρχει επίσης μια γραφίδα διαθέσιμη για το γράψιμο, η οποία συνδέεται με το tablet (και πάλι, μέσω μαγνήτων), όταν δεν χρησιμοποιείται.

Η Microsoft δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέριες τιμολόγησης για το Surface, αλλά λέει ότι η έκδοση του RΤ θα κοστίσει περίπου σαν tablet Android, ενώ η έκδοση Pro 8 θα είναι περισσότερο ευθυγραμμισμένη με τιμές φορητού υπολογιστή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.