Υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι εταιρίες έχουν δείξει μια ασυνήθιστη προθυμία να αγκαλιάσουν τους ανταγωνιστές τους, όπως η Microsoft όταν ανακοίνωσε την πρωτοβουλία της στο scripting, όχι για Windows Phone, αλλά ως αποκλειστικότητα του  Android. Φαίνεται ότι η Microsoft δεν πρόκειται να επιβραδύνει την αγάπη της στο Android, καθώς η εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι της για την πλατφόρμα.

Έχουμε δει εφαρμογές από τη Microsoft στο Android στο παρελθόν, αλλά αυτά είναι λιγότερο παιχνίδια  και περισσότερο σαν αξεσουάρ που πρέπει να χρησιμοποιούνται παράλληλα με τους τίτλους του Xbox 360,το  Halo Waypoint είναι ένα τέλειο παράδειγμα.

Η διάθεση αυτή τη εβδομάδα του Kinectimals για το Android αλλά είναι πολύ περισσότερο σαν παιχνίδι παρά σαν εφαρμογή. Σε αντίθεση με όλους τους δωρεάν τίτλους, αυτό θα σας κοστίσει, περίπου $ 3. Η εφαρμογή, επίσης,είναι διαθέσιμη για το iOS και Windows Phone, και επιτρέπει την αλληλεπίδραση με εικονικά ζώα από το smartphone σας, και εαν έχετε και το παιχνίδι για το Xbox 360, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί για να ξεκλειδώσετε νέα ζώα.
Υπάρχουν πολλοί Android παίκτες που θα ήθελαν να δουν ακόμη περισσότερες εφαρμογές από τη Microsoft. Ας ελπίσουμε να συνεχίσουν να βγαίνουν!

Google Play

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.