Η Microsoft ετοιμάζεται να φτίαξει ένα νέο παιχνίδι που “συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία παιχνιδιών και ταινιών,” σύμφωνα με μια αγγελία για θέση εργασίας που εντοπίστηκε πρόσφατα. Η εταιρεία συγκεκριμένα αναζητά έναν έμπειρο παραγωγό για να συμβάλει στην ανάπτυξη ενός «συναρπαστικού νέου παιχνιδιού.”

Η συγκεκριμένη αγγελία, μας λέει η Microsoft πως έχει ως στόχο να “προσθέσει νέο αίμα” στο roster της εταιρείας που θα ασχολείται με project όπως το Halo, Fable, Forza Motorsport, και το Gears of War. Ο ειδικός υποψήφιος για τη θέση, όχι μόνο θα πρέπει να έχει μεγάλη εμπειρία σχετικά με παιχνίδια ΑΑΑ(μεγάλα brands κοινώς), αλλά και αντίστοιχη εμπειρία σχετικά με την τηλεόραση και την παραγωγή ταινιών.

Η Microsoft προσέλαβε την πρώην παραγωγό του CBS, Nancy Tellem για να μπεί ως πρόεδρος των τμημάτων Entertainment και Digital Media μαζί. Αυτή και η ομάδα της θα αναπτύξουν “μια μοναδική, συναρπαστική αφηγηματική εμπειρία» σε ένα νέο στούντιο παραγωγής στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Source

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.