Η Microsoft εξέπληξε τον κόσμο νωρίτερα αυτό το έτος όταν είπε ότι θα μπει στο παιχνίδι του hardware και θα παράγει το Surface tablet. Τώρα μαθαίνουμε ότι τα σχέδια της εταιρείας μπορεί να μην σταματήσουν εκεί. Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας Wall Street Journal, η Microsoft βρίσκεται σε φάση δοκίμων ενός smartphone με προμηθευτές από την Ασία (παλαιότερα είχε φημολογηθεί ότι συνεργάζεται με την Huawei και την MediaTek), αν και δεν είναι σαφές κατά πόσον θα περάσει η συσκευή σε μαζική παραγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλέφωνο θα έχει μέγεθος οθόνης κάπου μεταξύ 4” και 5”.

Παρόλο που και παλιότερα είχαν ακουστεί φήμες για τη Microsoft να σκέπτεται να κάνει τη δική της συσκευή Windows Phone, θα ήταν απίθανο να δούμε ένα τέτοιο τηλέφωνο πριν από το τέλος του έτους. Ενώ η Microsoft έχει δώσει πολλά για να προωθηθούν οι προσπάθειες των κατασκευαστών Windows Phone όπως η HTC και η Nokia, οι πηγές υποστηρίζουν ότι ένα “Surface” smartphone είναι πιθανόν θα αναπτυχθεί, ως ένα “σχέδιο Β”, εάν τα Windows Phone 8 δεν καταφέρουν να αποκτήσουν σημαντικό μερίδιο στην αγορά. Εάν βεβαία πιστέψουμε το άρθρο της WSJ, το σχέδιο αυτό μπορεί να έχει προχωρήσει περισσότερο απ’ ότι έχει εκτιμηθεί προηγουμένως.

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.