Πρόσφατα μία είδηση από την China Times έκανε την εμφάνισή της και έχει ξεσηκώσει κύμα θετικών αντιδράσεων στην απανταχού κοινότητα της τεχνολογίας. Αυτή αφορά την Microsoft και το γεγονός πως ασχολείται σοβαρά με την κατασκευή του δικού της Surface Phone.

Φημολογείται πως η Microsoft τους τελευταίους 4 μήνες έχει αφοσιωθεί στο έργο της ανάπτυξης και εξέλιξης του δικού της Windows Phone smartphone, που θα την βοηθήσει στο να προωθήσει με τον πιο ορθό τρόπο – κατά την δική της πάντα άποψη – το λειτουργικό της σύστημα, κατ’ αντιστοιχία με το Surface Tablet. Ήδη έχει γίνει και η επιλογή του βασικού συνεργάτη που θα αναλάβει την συναρμολόγηση της συσκευής, ενώ, βάσει των όσων ακούγονται, μέχρι το τέλους του έτους θα είναι πανέτοιμο. Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας στην αγορά; Το πρώτο εξαμήνο του 2013.

Η συγκεκριμένη συσκευή αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο των διαφόρων ελέγχων που πρέπει να περάσει ενώ φημολογείται πως θα είναι κάτι το ξεχωριστό σε σχέση με τις υπόλοιπες WP8 συσκευές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.