Σύμφωνα με το Bloomberg, η HTC ετοιμάζει όχι ένα, αλλά δυο tablets με Windows RT!! 

Η εταιρία, αρχικά, δεν περιλαμβανόταν στους “συνεργάτες” που έχει ανακοινώσει η Microsoft, που θα ετοίμαζαν tables με Windows RT. Αυτή η κίνηση της Microsoft έγινε γιατί η HTC δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία και επιτυχία στον τομέα των tablet. Τώρα όμως, απ’ ότι φαίνεται, ο κολοσσός άλλαξε γνώμη, αφού θέλει να βάλει τα Windows RT σε περισσότερα ράφια!! 

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, “που γνωρίζει τις μελλοντικές κινήσεις της HTC”, το Bloomberg αναφέρει πως η εταιρία ετοιμάζει δυο tablets, ένα 12’’ και ένα 7’’, και τα δυο με Windows RT. Το 7’’ πολύ πιθανόν θα τεθεί απέναντι στα iPad mini και Nexus 7. Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, η εταιρία επέλεξε τα Windows RTκαι τους επεξεργαστές ARM, έτσι ώστε η τιμή των συσκευών να μην φτάσει ή και ξεπεράσει τα 1000$. Το πιο πιθανό είναι, ότι και τα δυο tablets θα έχουν επεξεργαστές S4 της Qualcomm, αφού οι δυο εταιρίες συνεργάζονται επιτυχώς εδώ και μερικά χρόνια στον τομέα των smartphones. Τα tablets αναμένονται στην αγορά μέσα στο 2013.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.