Η HTC χτες με δηλώσεις της ανακοινώσε την αναβάθμιση των One X, One XL και One S σε Android 4.1, Jelly Bean. Ημερομηνίες δεν δόθηκαν ακόμα ούτε στοιχεία για τα άλλα μοντέλα της εταιρίας, όπως το One V κ.α. Η επίσημη δήλωση την εταιρίας είναι ως εξής:

“Γνωρίζουμε ότι όλοι οι φίλοι της HTC περιμένουν να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους στην τελευταία έκδοση του Android, αυτή τη χρονική στιγμή μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι συσκευές One X, One XL και το One S βρίσκονται στα άμεσα πλάνα μας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αναβαθμίσεις υπόλοιπων συσκευών, το χρονοδιάγραμμά τους και ότι άλλο αφορά την εταιρεία μας σε σχέση με το νεότερο λογισμικό του Jelly Bean”.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε νέα και για τις άλλες συσκευές της εταιρίας, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο techmaniacs.gr για τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της HTC.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.