Ποτέ δεν ξέρεις  πραγματικά τι να περιμένεις όταν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της τεχνολογίας ενώνουν τις δυνάμεις  τους και ανακοινώνουν κάτι φρέσκο.

 

Όταν στην ίδια συνεργασία εμπλέκονται η Dropbox και το Facebook ,σίγουρα  μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι έχει να κάνει με διαμοιρασμό αρχείων μεταξύ των φίλους σας. Και πολύ καλά θα κάνετε.

Η  Dropbox ανακοίνωσε νωρίτερα, ότι από σήμερα οι χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι σε κοινά Γκρουπ θα μπορούν  να μοιράζονται αρχεία με τους φίλους τους μέσα στο Facebook , δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημοσιεύουν οτιδήποτε, από σημειώσεις μέχρι βίντεο, με μόνο μερικά κλικ.

Φυσικά, εκείνοι από την άλλη πλευρά θα είναι σε θέση αν τους αρέσει να κάνουν like αυτό που μοιράζονται, θα μπορούν να αφήνουν σχόλια, καθώς και να ενημερώνονται αυτόματα μόλις ανέβει κάτι καινούργιο.

Προς το παρόν, δεν μπορεί ο καθένας  να διαπιστώσει τις αλλαγές, αλλά η Dropbox έχει δηλώσει ότι σε λίγο καιρό οι περισσότεροι χρήστες θα μπορέσουν να εντοπίσουν τα νέα χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι γινεται ομως με τα πνευματικα δικαιωματα? Καθε αναρτηση στο f/b σημαινει παραχωρηση των δικαιωματων, βαση της αποδοχης των ορων χρησης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.