To μόνο πράγμα που είναι χειρότερο από το να χάνεις μια δίκη εναντίον της Apple, είναι το να είσαι η εταιρία που φτιάχνει τα κομμάτια που απαρτίζουν τα προϊόντα της Apple.  Στην περίπτωσή της Samsung, η εταιρία δεν φτιάχνει μόνο τον επεξεργαστή πάνω στον οποίο τρέχει το iOS αλλα και τις μνήμες.

Αναφορές λένε πως η Apple μειώνει την ζήτηση μνημών από την Samung με την ιδέα να αρχίσει να παίρνει μνήμες από της Toshiba, Elpida και Micron.  Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι σοφή αυτή η κίνηση, η οποία μάλλον έχει να κάνει με την μεταξύ τους διαμάχη, καθώς είναι γνωστό οτι στους SSD των MacBook Air τα προιόντα της Samsung είναι πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τις Toshiba.

” Η Apple προσπαθεί να κόψει τις παραγγελίες από την Samsung και να τις μοιράσει σε άλλους παρόχους μνημών, αν και η Κορεάτικη φίρμα παραμένει στην κορυφή της λίστας παρόχων για το iPhone 5″ αναφέρει η πηγή του Reuters.

Η εφημερίδα Korea Economic Daily, αναφέρει πως η Apple έκοψε την Samsung από προμηθευτή μνημών για την πρώτη σειρά των νέων iPhone 5, που ανακοινώνονται στις 12 Σεπτεμβρίου.

Αν το καλοσκεφτείτε αυτή η κίνηση έχει νόημα. Η Apple δεν θα ήθελε να “χρηματοδοτεί” μόνο μια εταιρία, πόσο μάλλον αν αυτή η εταιρία είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ναι αν δεν θελει να χρηματοδοτει τους ανταγωνηστες της ισως θα πρεπει να αρχισει αυτη να κατασκευαζει τα προιοντα της, αφου ειναι κυριως hardware company!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.