Ναί το ξέρουμε! Είστε gadgeτάκιδες! Βλέπετε μια συσκευή και αμέσως θέλετε να δείτε τι περιφερειακά είναι διαθέσιμα γι’ αυτήν.

Αν λοιπόν είστε ένας από αυτούς που μόλις είδαν προχθές την παρουσίαση του νέου iPad Mini, το πόθησαν, θα χαρούν να μάθουν  πως η Apple βγάζει στην παραγωγή και τη θήκη είχε και στο μεγάλο του αδερφάκι(iPad 3), την Smart Cover. Αυτό μάλλον δεν αποτελεί κάποια ιδιαίτερη έκπληξη γνωρίζοντας την πολιτική της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα.

Αν και ως επί το πλείστον είναι όμοια σε εμφάνιση με αυτή του iPad, αυτή η μικρότερη έκδοση έχει μια διαφόρα στην διάρθρωση με ένα νέο σχεδιασμού που ουσιαστικά τυλίγει τη συσκευή σε ένα ενιαίο κομμάτι.

Η θήκη έρχεται σε μια ποικιλία χρωμάτων – έξι, να είμαστε συγκεκριμένοι, συμπεριλαμβανομένου και ενός κόκκινου μοντέλος(στη φωτογραφία φαίνονται τα υπόλοιπα 5).

Καθένα από αυτά θα σας κοστίσει 39 $.

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_wvXH4TtzZw

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.