Τα γνωστά σε όλους ΙΚΕΑ μας ξάφνιασαν μόλις ανακοίνωσαν την Ikea Uppleva TV αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μας κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον, καθώς ανακοινώθηκε ότι θα τρέχει εφαρμογές για να βλέπετε δικτυακά video από YouTube, Vimeo, Dailymotion.

Οι Σουηδοί έχουν τον τρόπο τους να φέρουν τα πάνω κάτω στο σπίτι μας. Τώρα θα μας βάλουν να αλλάζουμε και τις ηλεκτρικές μας συσκευές; Και ποιος μπλέκει τώρα με όλα αυτά τα καλώδια;

Η smart TV της Ikea, όμως, δηλώνει ότι πρέπει να ξεχάσουμε μια για πάντα τα καλώδια, καθώς παρουσιάζει ένα σετ όλα σε ένα. Το σύστημά της θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία τον επόμενο μήνα σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης, ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα συνοδεύεται από 20 εφαρμογές συνολικά. Στο κομμάτι του web browser θα έχει μία έκδοση του Opera Browser για τηλεοράσεις.

Η κατασκευάστρια εταιρεία της τηλεόρασης είναι η κινεζική TLC, ενώ η εμπορική της διάθεση θα ξεκινήσει στην Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Πολωνία και τη Σουηδία, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες μετά την πρώτη είσοδο στην αγορά. Η τηλεόραση θα είναι διαθέσιμη και στις ΗΠΑ από το 2013 και έπειτα.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.