Για κάποιο περίεργο λόγο φαίνεται ότι ο κόσμος έχει την τάση να φτίαχνει κέικ που μοιάζουν με τα Windows Phones. Αρκετά έχουν εμφανιστεί στη σελίδα του Windows Facebook fan art, και η Microsoft αποφάσισε να ξεκινήσει ένα μικρό διαγωνισμό για να ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο τα Windows κέικ με θέμα το τηλέφωνο. Η πρώτη τριάδα με τα περισσότερα ‘like’ για τη φωτογραφία αυτή κερδίζει ένα νέο Windows τηλέφωνο για τον εαυτό τους. Η προθεσμία υποβολής είναι 5/30/12 και 6/6/12 , έτσι εάν σας αρέσει η ζαχαροπλαστική, όπως το ψήσιμο ωραίων κέικ φτιάξτε το σε στυλ και εμφάνιση Windows Phone, ώστε να μπορέσετε να κερδίσετε ένα νέο τηλέφωνο.

Εάν δεν είστε καλοί στο μαγείρεμα, υπάρχει ακόμα η διασκέδαση να δείς και να ψηφίζεις για τα ήδη φτιαγένα κέικ από αυτά που σας αρέσουν. Βέβαια πρέπει να είστε μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ και άνω των 18 για να κερδίσετε, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποτρέψει από το ψήσιμο ‘αλα’ Windows  εφόσον το ζητάει ο οργανισμός σας!!!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.