Μετά την ενημέρωση της εφαρμογής YouTube για το iOS την περασμένη εβδομάδα (για  πρόσθετη υποστήριξη στο iPad), η Google ενημέρωσε επίσης την αντίστοιχη εφαρμογή για το Android.

Παρά την επίσημη ανακοίνωση στο Google+ που λέει ότι “σήμερα έχουμε ενημερώσει την εφαρμογή YouTube για τα Android tablet”, το μόνο φαίνεται να έχει αλλάξει είναι το UI για τις 10” ταμπλέτες.

Περιέργως το Nexus 7 δεν θεωρείται ως tablet από αυτή την άποψη(δεν είναι 10”) και άρα δεν έχει ‘δεί’ την εν λόγω αναβάθμιση και εξακολουθεί να εμφανίζει το παλιό καλό περιβάλλον εργασίας – αλλά όσοι έχουν δέκα ιντσών tablets, όπως το Nexus 10, θα απολαύσουν μια εντελώς νέα εμπειρία, καθώς κάνετε αναζήτηση, περιήγηση και παρακολούθηση βίντεο από την υπηρεσία. Εκτός από το ανανεωμένο UI το νέο YouTube app φέρνει επίσης διορθώσεις bugs σε όλες τις συσκευές.

Υπάρχει επίσης ένα ολοκαίνουργιο site για εκείνους που θα μπουν στην mobile έκδοση της σελίδας του YouTube.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.