Η Google ετοιμάζεται για μια νέα έκδοση του Gmail, που φέρνει δύο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά. Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει ακριβώς τη νέα έκδοση της εφαρμογής η οποία, χωρίς επιβεβαίωση, κατά πάσα έρχεται απο επερχόμενο Android build (4,2 έκδοση από το επόμενο Nexus).

Δύο από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά (πιθανώς να υπάρχουν διορθώσεις και βελτιώσεις) είναι το swype και το pinch-to-zoom. Μπορείτε με swype να διώξετε τα e-mail όπως ακριβώς κάνετε με τις ειδοποιήσεις στο Jelly Bean. Το swype μπορεί να ρυθμιστεί είτε για διαγραφή e-mail ή για αρχειοθέτηση και είναι αναστρέψιμο με τη βοήθεια του κουμπιού Αναίρεση. Πιθανώς το πιο αναμενόμενο χαρακτηριστικό είναι το pinch to zoom το οποίο είναι αρκετά αυτονόητο. Δείτε το βίντεο επίδειξης παρακάτω.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.