Τι ρόλο θα έχει ο υπολογιστής του σπιτιού σας, σε σχέση με τα νέα Windows Phone 8; Γνωρίζουμε ότι η πλατφόρμα θα παίρνει OTA ενημερώσεις λογισμικού, πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν είστε ένας από αυτούς τους “ενθουσιώδης” χρήστες που κατεβάζετε πρόωρα τις αναβαθμίσεις, τότε θα έχετε ακόμα λιγότερους λόγους για να σύνδεετε το τηλεφώνό σας, με τον υπολογιστή. Έχουμε δει επίσης τη Microsoft να απομακρύνεται από το Zune, κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε, πώς τα Windows Phone σας, θα αλληλεπιδρούν με υπολογιστή που έχει Windows 8; Λοιπόν, μια νέα διαρροή φαίνεται να μας δίνει κάποια πληροφορία, μια εφαρμογή της Microsoft που θα λέγεται Companion και θα είναι εκγατεστημένει στα Windows 8 του υπολογιστή σας.

Η εφαρμογή για το σταθερό υπολογιστή, θα σας δώσει εύκολη πρόσβαση στα πολυμέσα και τα έγγραφα του τηλεφώνου σας, καθώς και να έχετε διαχείριση των δεδομένων μεταξύ του τηλεφώνου και του υπολογιστή σας, για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Οι χρήστες Windows 8 θα δούν να εγκαθιστάται αυτόματα μια Windows Phone συσκευή μόλις συνδεθεί μέσω USB, ενώ οι χρήστες των Windows 7 θα πρέπει να κατεβάσουν τη δική τους εκδοσή.

Αν και δεν έχουμε ακόμα πολλές πληροφορίες, είναι σαφές Microsoft έχει υιοθετήσει το metro style. Αν και αυτή η προσέγγιση με τα γραφικά και τα έντονα χρώματα μπορεί να ξενίσει τους σκληροπυρινηκούς χρήστες, δείχνει να είναι κόντα στο ύφος που η Microsoft έχει λανσάρει στην τελευταία πλατφόρμα της. Τι νομίζετε? Θέλετε να έχετε πρόσβαση στο τηλεφώνο σας μέσω ενός app όπως αυτό;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.