Κατά καιρούς έχουμε ακούσει φήμες που λένε ότι η Google ετοιμάζει το δικό της tablet με Android όπως έχει κάνει εδώ και καιρό με τη σειρά Nexus στα smartphones.

Oι φήμες αυτές “φουντώνουν” ακόμα περισσότερο και λένε ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να λανσάρει το δικό της tablet πολύ σύντομα και συγκεκριμένα μέσα στον Ιούλιο.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα έχει τη τελευταία έκδοση του Android και συγκεκριμένα τη 4.0 ICS, θα έχει οθόνη 7 ιντσών ενώ τη κατασκευή του έχει αναλάβει η Asus και θα κοστίζει 200 με 250 δολάρια.

Τέλος υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι η Google έχει σαν στόχο να διαθέσει στην αγορά 2 με 2.5 εκατομμύρια tablets στην αγορά.

Αν τελικά οι φήμες αληθεύουν τότε η παρουσίαση του αναμένεται να γίνει στην Google I/Ο 2012 Conference που είναι προγραμματισμένη για τις 27 έως 29 Ιουνίου.

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.