Φήμες για ένα μικρότερο iPad κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό, τελευταία μάλιστα ακούγεται ότι θα παρουσιαστεί με το νέο iPhone 5 στα τέλη του χρόνου. Αυτές οι φήμες αναφέρουν λοιπόν ότι το νέο iPad mini (ή nano) θα φέρει οθόνη 7.85 ιντσών.  Όλα αυτά όμως δεν είναι κάτι νέο.

Τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία, αυτού που φαίνεται να είναι το πίσω μέρος του iPad mini, έχει αρχίσει να κάνει τον γύρω του διαδικτύου.  Αντί για τις 7.85 ίντσες που ακουγόταν μέχρι τώρα η διάσταση της οθόνης υπολογίζεται στις 7.58 (το οποίο δεν γνωρίζουμε αν είναι αληθές ή είναι τυπογραφικό του ατόμου που έκανε την μέτρηση και εννοούσε 7.85). Κάτι άλλο που φαίνεται από την φωτογραφία είναι οι γρίλιες των ηχείων που φαίνονται όμοιες με αυτές που είδαμε στα leaks του iPhone 5.

 

Στο techmaniacs.gr όμως παραμένουμε αρκετά επιφυλακτικοί  καθώς το μπλε χρώμα του λογότυπου της apple είναι ένα στοιχείο που θα μπορούσε να μας λέει ότι η φωτογραφία δεν είναι πραγματική. Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο ακριβής είναι αυτή η φήμη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.