Μάλλον η κυβέρνηση του Πακιστάν δεν τα πάει και τόσο καλά μετά social media. Μετά το μπλοκάρισμα του Twitter λόγω ενός hashtag σχετικού με τον Προφήτη Μωάμεθ, τώρα στρέφεται και εναντίον του Facebook.

Όπως μαθαίνουμε, σύμφωνα με τις αρχές τις χώρας η υπηρεσία φιλοξενεί βλάσφημο περιεχόμενο. Συνεπώς, παρόλο που διάφορα αιτήματα της για αφαίρεση σχετικού υλικού έγιναν δεκτά, η εταιρεία δεν γλύτωσε τη σχετική δίωξη.

Ακόμη βέβαια δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση και είναι αμφίβολο το αν το γεγονός θα έχει την παραμικρή συνέπεια για το σημαντικότερο social network του πλανήτη.

Παρόλα αυτά οπωσδήποτε θα είναι ένας ακόμη πονοκέφαλος για την νομική υπηρεσία της εταιρείας που τον τελευταίο καιρό δεν παύει να δέχεται αγωγές και μηνύσεις.

 

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.