Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Apple ήδη αναπτύσσει το επόμενο iPhone και καινούρια έκδοση του iOS.  Σήμερα το TheNextWeb αναφέρει πως είδαν αποδεικτικά στοιχεία για το επόμενο κινητό και το επόμενο λειτουργικό σύστημα της εταιρία. Σύμφωνα με δημοσιεύσεις, ένας iOS developer ανακάλυψε μια συσκευή με το όνομα «iPhone 6.1” που έτρεχε iOS 7 να κάνει αιτήσεις από το Campus του Cupertino.

Θα μπορούσε η εταιρία να “παίζει” μαζί μας παριστάνοντας πως έχει ήδη έτοιμο το iPhone 6 ή απλά κάποιος έκανε spoof στην IP της Apple αλλάζοντας τα αναγνωριστικά σε iPhone 6 και iOS 7. Το πιο πιθανό είναι όμως να είναι όντως από επόμενη συσκευή της Apple που γίνονται δοκιμές ήδη. Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν οι εταιρίες πολλές φορές δοκιμάζουν συσκευές αρκετά πριν την κυκλοφορία τους.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.