Το σκάσιμο της φούσκας του Facebook φαίνεται ότι έχει πολλαπλές συνέπειες. Καταρχάς όσοι επένδυσαν σε αυτό χάνουν τα λεφτά τους. Μάλιστα οι απώλειες είναι αρκετά επώδυνες καθώς η μετοχή της δημοφιλέστερης πλατφόρμας social media από τα 38 δολάρια που είχε ξεκινήσει βρίσκεται τώρα κάτω από τα 29.

Η πτώση όμως της αξίας της μετοχής του Facebook αλλάζει και τις κατατάξεις στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Έτσι λοιπόν ο Mark Zuckerberg δεν βρίσκεται πλέον στη λίστα των πρώτων 40 του Bloomberg. Βέβαια με δεδομένο ότι έχει περισσότερα χρήματα απ’ ό,τι θα μπορέσει ποτέ να ξοδέψει, το γεγονός είναι απίθανο να τον απασχολεί ιδιαίτερα!

 

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροAssasin’s Creed III trailers από την E3
Επόμενο άρθροΤο απίστευτο trailer του Halo 4 στην E3
Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.