To Facebook εμπλούτισε τη συλλογή των εικονιδίων που σχετίζονται με το γάμο, με ένα νέο που απεικονίζει δύο γαμπρούς, αντί για έναν γαμπρό και μία νύφη, το οποίο ήταν το μοναδικό που υπήρχε και αφορά στα straight ζευγάρια.

 

Έτσι, όταν δύο άντρες, μέλη του Facebook, παντρεύονται, πλέον μπορούν να κάνουν το σχετικό status update και με τη συνοδεία του ανάλογου εικονιδίου.

 

Το νέο χαρακτηριστικό, έγινε αντιληπτό το Σαββατοκύριακο, όταν ο συνιδρυτής του Facebook Chris Hughes, παντρεύτηκε με τον  Sean Eldridge και το εικονίδιο των δύο γαμπρών, εμφανίστηκε όταν ο Hughes έκανε τη σχετική ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα.

 

Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που το Facebook αποδεικνύει εμπράκτως την υποστήριξή του στις ομοφυλοφιλικές κοινότητες. Το Φεβρουάριο του 2011, είχε προσθέσει δύο καταστάσεις σχέσεων που αφορούσαν τους gay, τους αμφιφυλόφιλους και τους τρανσέξουαλ.

 

Επίσης, η εταιρεία έχει συνεργαστεί με την ομοφυλοφιλική ένωση GLAAD (Gay and Lesbian Alliance Against Defamation) για την αποτροπή φαινομένων “εκφοβισμού και τρομοκράτησης” (bullying) των ομοφυλόφιλων στις σελίδες του.

 

Πηγη

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.