Σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, όλο και περισσότεροι εκτός από λουλούδια καλλιεργούν δικά τους προϊόντα.  Είτε σαν hobby είτε για κατανάλωση, τα φυτά μας χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και γνώσεις που λίγοι κατέχουν πραγματικά. Σε αυτό το κοινό απευθύνεται το Kubachi. Πρόκειται για μια εφαρμογή, για το iOS, που δίνει φωνή στα φυτά μας. Η εφαρμογή συνεργάζεται με έναν Wi-Fi Sensor που τοποθετείται στο χώμα δίπλα στο φυτό μας και κρατάει τον χρήστη ενήμερο για κάθε τι που χρειάζεται το φυτό σας.

Αρκετά καλή ιδέα αλλά έχει ένα πολύ μεγάλο αρνητικό. Εκτός από το iPhone που χρειάζεται για να τρέξει πρέπει να αγοραστεί και ο Wi-Fi Sensor στην τιμή των 125 δολαρίων. Αν παρ’ όλα αυτά θέλετε να το αποκτήσετε, θα το βρείτε εδώ. Για τους υπόλοιπους υπάρχουν τα άπειρα βιβλία για να διαβάσετε σχετικά με την φροντίδα των φυτών σας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.