To untether jailbreak για την τελευταία έκδοση του iOS (5.1.1) είναι εδώ και λίγη ώρα διαθέσιμο για τα περισσότερα μοντέλα της Apple που τρέχουν τη συγκεκριμένη έκδοση και μόνο.

Η διαδικασία του untether jailbreak επιτρέπει την εγκατάσταση του προγράμματος Cydia το οποίο “ξεκλειδώνει” το σύστημα αρχείων των iOS συσκευών και δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών τις οποίες δεν επιτρέπει επίσημα η Apple μέσω του App Store.

Τα μοντέλα που υποστηρίζονται μέχρι στιγμής είναι το iPhone 3GS/4/4S, iPad/iPad 2/Νέο iPad και τα iPod Touch 3ης/4ης γενιάς. Τα μόνα μοντέλα που δεν υποστηρίζονται είναι το Apple TV 2ης/3ης γενιάς καθώς και η τελευταία έκδοση του iPad 2 το οποίο διαθέτει 32nm chipset.

Για την επίτευξη του στόχου συνεργάστηκαν οι 2 πιο γνωστές hacking ομάδες του χώρου, η Chronic Dev Team μαζί με την iPhone Dev Team με τελικό αποτέλεσμα τη δεύτερη έκδοση του προγράμματος Absinthe. Το Absinthe 2.0 κυκλοφορεί για το OS X (10.5, 10.6, 10.7), τα Windows (XP/Vista/7) και το Linux. Οι οδηγίες της όλης διαδικασίας βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο.

Site: Greenpois0n
Download: Absinthe 2.0 για Windows | OS X | Linux

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.