Μπορεί το ιστορικό point & click adventure της Revolution, «Broken Sword» να είχε κάνει την εμφάνισή του στο iOS εδώ και αρκετό καιρό ξεπερνώντας κατά πολύ το όριο των πέντε εκατομμυρίων downloads όμως πολλοί οπαδοί της σειράς ζητούσαν, η μάλλον απαιτούσαν, την κυκλοφορία του παιχνιδιού και σε συσκευές Android.

Μέχρι πρότινος ο μοναδικός τρόπος να το απολαύσουν οι χρήστες Android στα κινητά τους ήταν μόνο μέσω emulator, γεγονός που στερούσε από τους περισσότερους μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία.

Πριν από λίγες ημέρες όμως η εταιρία, όπως είχε ανακοινώσει πριν από περίπου ένα μήνα, κυκλοφόρησε τη «Director’s Cut» του παιχνιδιού και στο Android.

Σύμφωνα με το Charles Cecil της Revolution Software, η εταιρία δεν ήθελε να δημιουργήσει ένα απλό port, μεταφέροντας αυτούσιο το παιχνίδι από το iOS, αλλά ήθελε να προσθέσει σε αυτό νέα στοιχεία ελπίζοντας το παιχνίδι να προσελκύσει νέους παίκτες αλλά και να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία σε όσους είχαν παίξει το πρωτότυπο.

Σύμφωνα με το Cecil, η έκδοση για συσκευές Android είναι σαφώς η πιο πλήρης έκδοση του παιχνιδιού ενώ προσφέρει καλύτερα γραφικά, ιδίως σε κινητά με μεγάλες αναλύσεις ή σε android tablets.

Στο παιχνίδι αναλαμβάνετε το ρόλο δυο χαρακτήρων, του αμερικάνου George Stobbart αλλά και της Nico Collard, ταξιδεύοντας στον κόσμο και λύνοντας μυστήρια. Πρόκειται για μια αρκετά αυθεντική ιστορία, η οποία όχι μόνο δημιούργησε μια αρκετά μεγάλη fanbase, αλλά έθεσε το «Broken Sword» υποψήφιο για αρκετά βραβεία BAFTA.

Το παιχνίδι μπορεί να βρεθεί στο PlayStore στην τιμή των 2.99 ευρω

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.