Στο YouTube διέρρευσε ένα βίντεο που παρουσιάζει το νέο iOS 6 που ανακοινώνεται σήμερα το βράδυ. Πρόκειται για την έκδοση 10Β24 που περιλαμβάνει και το Siri, και έχει κάποιες διαφορές.

Πρώτη μεγάλη διαφορά είναι στο iStore που ενοποιεί το app store με το music store, κίνηση που έκανε η Google μερικούς μήνες πριν με το PlayStore.

Ένα άλλο feature που έρχεται στο iOS 6 είναι το native λεξικό. Όπου γράφουμε μια λέξη και μας βγάζει τον ορισμό της . Το λεξικό θα λειτούργει και από το Spotlight απλά γράφοντας όποια λέξη θέλουμε. Το spotlight πλέον θα είναι σε θέση να λύνει και απλές μαθηματικές πράξεις.

Στο βίντεο επίσης εμφανίζονται οι καινούριοι χάρτες που αντικαθιστούν του χάρτες της Google που είχε μέχρι τώρα το iPhone. Φαίνονται επίσης κουμπιά – + για ζουμ στους χάρτες με το ένα χέρι.

Υπάρχει φυσικά και μια μικρή επίδειξη του Safari 6, ο οποίος στο βίντεο μάλλον δεν είναι έτοιμός και βλέπουμε μεγάλο lag.

Το νέο feature που βλέπουμε στο iOS 6 είναι η χρήση του multitasking σε landscape mode μια λειτουργία που δεν ήταν διαθέσιμη στο παρελθόν.

Χρήση multitasking σε landscape mode

Γενικά δεν είδαμε τεράστιες διαφορές από το iOS 5, και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το θεωρούν major update. Ίσως έχουν κάποιο άσσο κρυμμένο στο μανίκι τους, πράγμα το οποίο ελπίζουμε πραγματικά. Θα το μάθουμε σύντομα όμως καθώς πλησιάζει η ώρα της επίσημης ανακοίνωσης στην WWDC.

Δείτε το βίντεο και πείτε μας την γνώμη σας.

http://www.youtube.com/watch?v=t9dUV1h9Mw0

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ας ελπίσουμε πως δεν θα ειναι μονο αυτα τα features αλλιως θα ξενερώσει πολυ κοσμο η apple

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.