Θα πάρει… δεν θα πάρει… κάπως έτσι αντιμετώπιζαν οι κάτοχοι του Desire HD την πιθανότητα η συσκευή τους να αναβαθμιστεί επίσημα σε ICS.

Αρχικά η εταιρεία είχε ορίσει σε χρονοδιάγραμμα της πως θα προσφέρει την αναβάθμιση στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Στα μέσα Ιουλίου όμως, ένα έγγραφο της Telus δήλωνε ότι η αναβάθμιση ακυρώθηκε, γεγονός που ξεσήκωσε αρκετούς χρήστες του άλλοτε “δυνατού” smartphone της Ταϊβανέζικης εταιρείας..

Μια εβδομάδα αργότερα, η HTC απάντησε δημόσια υποστηρίζοντας πως η αναβάθμιση του Desire HD είναι ακόμα μέσα στο πρόγραμμα. Τα χαμόγελα όλων δεν κράτησαν αρκετά όμως αφού σήμερα, μόλις πέντε ημέρες μετά την τελευταία της ανακοίνωση, η HTC τα γυρνάει όλα ανάποδα και ακυρώνει και επίσημα πια την πολυσυζητημένη αναβάθμιση.

Η λιτή ανακοίνωση της εταιρίας, όπως δημοσιεύτηκε στην λίστα αναβαθμίσεων, έχει ως εξής:

«Μετά από εκτεταμένες δοκιμές, συμπεράναμε πως η τωρινή έκδοση του HTC Sense και του Android προσφέρουν στους χρήστες την καλύτερη εμπειρία στο Desire HD. Κάθε φορά που εξετάζουμε νέες εκδόσεις λογισμικού ζυγίζουμε αρκετούς παράγοντες, αλλά στο τέλος η εμπειρία του χρήστη είναι ο κύριος αποφασιστικός παράγοντας για εμάς. Ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε σύγχυση μπορεί να προκάλεσε αυτή η αλλαγή στους πελάτες μας».

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, οι κάτοχοι του Desire HD θα πρέπει να παραμείνουν στο Gingerbread ή να μπουν στην διαδικασία να κάνουν root την συσκευή τους ώστε να περάσουν μια ανεπίσημη, «μαγειρεμένη» ICS ROM.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροΝέος τρόπος διαμαρτυρίας hackers style απο τους έλληνες Anonymous
Επόμενο άρθροMLS iQTalk Unboxing
Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πω κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.