Δελτίο Τύπου: Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του βραβευμένου Nokia Lumia 900 στην ελληνική αγορά στα μέσα Ιουνίου. Όπως και η 4G έκδοση, η οποία παρουσιάστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Ιανουάριο, το Lumia 900 προσφέρει και για τις υπόλοιπες χώρες περιήγηση στο διαδίκτυο σε εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα και ροή περιεχομένου, με τη χρήση τεχνολογίας DC-HSPA σε ταχύτητες λήψης έως και 42Mbps.

Από την ανακοίνωσή του στο Consumer Electronics Show στο Las Vegas τον Ιανουάριο, το Lumia 900 έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία και έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ πολλοί καταναλωτές επισημαίνουν το μοναδικό σχεδιασμό και την Windows Phone εμπειρία ως τους κύριους λόγους αγοράς της συσκευής.

Το Lumia 900 διαθέτει οθόνη 4.3 ιντσών τεχνολογίας ClearBlack AMOLED, που προσφέρει μία μοναδική αίσθηση στη λειτουργία αφής και υψηλή ποιότητα απεικόνισης, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Nokia Lumia όπως τα Nokia Maps και Nokia Drive. Επίσης, έχει την μπαταρία με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα που διαθέτει η Nokia, γεγονός που καθιστά το Lumia την ιδανική συσκευή για να απολαμβάνουν οι χρήστες ενημέρωση και ψυχαγωγία εν κινήσει.

Η κύρια κάμερα του Nokia Lumia 900 διαθέτει αποκλειστικά οπτικά της Carl Zeiss, μεγάλο άνοιγμα φακού για καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ευρυγώνιο φακό που υποστηρίζει λήψεις φωτογραφιών σε φόρμα 16:9. Παράλληλα, είναι το πρώτο Lumia smartphone το οποίο διαθέτει μία κάμερα στην μπροστινή όψη, εξοπλισμένη με ευρυγώνιο φακό μεγάλου ανοίγματος, για πεντακάθαρες φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις.

Το Lumia 900 είναι διαθέσιμο σε λευκό, μαύρο και cyan, με εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα 599 ευρώ περίπου.

«Με έναν ακαταμάχητο συνδυασμό σχεδίασης, τεχνικών χαρακτηριστικών και τιμής, το Nokia Lumia 900 επέτρεψε στη Nokia να δημιουργήσει μία σταθερή βάση στην αγορά smartphone στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ειδικοί της αγοράς καθώς και οι καταναλωτές το έχουν υποδεχτεί θετικά – δείχνοντας μία καλή διάθεση για τα προϊόντα της Nokia καθώς και για την πλατφόρμα Windows Phone».

Will Stofega, Program Director, Mobile Device Technology and Trends, IDC

«Το Nokia Lumia 900 είναι μία καταπληκτική συσκευή, η οποία προσφέρει βίντεο απίθανης ποιότητας στην μεγάλη του οθόνη και εκπληκτικές δυνατότητες απεικόνισης. Το Lumia 900 διευκολύνει την επαφή με τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους. Η ενσωμάτωση των Nokia Maps με εφαρμογές όπως το Local Scout είναι πραγματικά κορυφαία».

David Kerr, Senior Vice President, Strategy Analytics

«Η Nokia έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα στη δημιουργία του τρίτου οικοσυστήματος με τη διάθεση του Nokia Lumia 900 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το επίπεδο της υποστήριξης σε επίπεδο marketing και πωλήσεων από την Nokia και την AT&T είναι μεγαλύτερο συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη Windows Phone συσκευή μέχρι τώρα και αυτό συνέβαλε να δοθεί στο Lumia 900 μία παραπάνω ώθηση στην αγορά.»

Bob Egan, Vice President, Mobile Strategy, Mobiquity

«Το Nokia Lumia 900 ανεβάζει τον πήχη στον σχεδιασμό των smartphones καθώς η παρουσία του μαγνητίζει το βλέμμα και ενθουσιάζει. Επιπλέον, ο κορυφαίος εξοπλισμός του Lumia 900 ενσωματώνει την καλύτερη Windows Phone πλατφόρμα με τις πολύ χρήσιμες εφαρμογές της Nokia ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές μία πολύ ικανοποιητική και υψηλής ποιότητας εμπειρία smartphone.»

Neil Shah, Senior Analyst, Strategy Analytics

«Το Lumia 900 διαθέτει ένα καταπληκτικό λογισμικό και εξοπλισμό ενώ στην κατηγορία του είναι πραγματικά διαφορετικό και η απόδοση του είναι άψογη. Μπορεί να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες συσκευές από άλλες πλατφόρμες καθώς είναι η καλύτερη Windows Phone 7 συσκευή που κυκλοφορεί».

Jan Dawson, Chief Telecom Analyst, Ovum

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.