Υποδεχτείτε το νέο HTC EVO 4G LTE, μια όμορφη συσκευή που διαθέτει όλα όσα αναζητάτε σε ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο της εποχής μας.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς σε αυτό το νέο smartphone, είναι η πανέμορφη οθόνη του με μέγεθος στις 4,7 ίντσες, ιδιαίτερα άνετη και με πολύ καλή ευκρίνεια. Η ανάλυσή της αγγίζει τα 1280×720 pixels και σε συνδυασμό με το νέο Sense UI 4.0 η εμπειρία χρήσης είναι απλά μια πράξη απόλαυσης. Μην ξεχνάμε ότι περιέχει εγκατεστημένη την έκδοση Android ICS.

Το τηλέφωνο μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε αποστολή του αναθέσουμε χωρίς κάποια καθυστέρηση στην λειτουργία του, λόγω της ύπαρξης μνήμης RAM στο 1GB και διπύρηνου επεξεργαστή στο 1.5GHz. Όπως συνηθίζεται με τα μοντέλα της σειράς EVO και αυτό το νέο τηλέφωνο της HTC, θα έρχεται εξοπλισμένο με μια βάση στήριξης, η οποία είναι ενσωματωμένη στην πίσω πλευρά του τηλεφώνου και η διαφορετική της χρωματική αντίθεση με το υπόλοιπο πλαίσιο του EVO 4G, είναι μια σχεδιαστική καινοτομία που δίνει άλλη αίσθηση όταν το κοιτάζει κανείς.

Εφόσον τέθηκε το ζήτημα της εξωτερικής εμφάνισης, να επισημάνουμε πως η πίσω πλευρά είναι ένας συνδυασμός υλικών, το μισό μέρος αποτελείται από πλαστικό με γυαλιστερή υφή το οποίο όπως και να το κάνουμε λερώνεται εύκολα, ενώ η υπόλοιπη επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από βιομηχανικό αλουμίνιο με κατάλληλη επεξεργασία που δίνει μια ανώτερη αίσθηση όταν το κρατάτε στα χέρια σας. Σε γενικά πλαίσια είναι μια ελαφριά συσκευή με λεπτό προφίλ σχεδίασης.

Ακόμη, όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά, περιλαμβάνει υποδοχή για εισαγωγή κάρτας microSD ( με δυνατότητα επέκτασης έως 32GB), οπίσθια ψηφιακή κάμερα 8MP με LED φλάς και είναι μάλλον αυτή που εξοπλίζει και το HTC One X. Ένα από τα πιο «cool» στοιχεία του νέου EVO 4G, είναι το διακριτικό πλήκτρο που έχει στο πλάι και αποτελεί συντόμευση για την έναρξη λειτουργίας της κάμερας. Πατώντας παρατεταμένα το συγκεκριμένο κουμπί, μπορείτε να έχετε πολλές λήψεις φωτογραφιών και αργότερα να επιλέξετε αυτή που σας φαίνεται καλύτερη.

Όπως μάθαμε, είναι διαθέσιμο από την Sprint με διετές συμβόλαιο και καταβολή 199 δολαρίων για να το αποκτήσετε, αλλά δεν γνωρίζουμε πότε θα κάνει το επίσημό ντεμπούτο του στην αγορά.


[via]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.