Made in Vietnam

Ένα βίντεο από την Ασία δείχνει κάτι που υποτίθεται ότι είναι ένα πλήρως ανασχεδιασμένο ζευγάρι Apple in-ear ακουστικά, που φημολογείται οτι θα λανσάρονται με το επόμενης γενιάς iPhone της εταιρείας, όταν η συσκευή βγεί το φθινόπωρο.

Η βιετναμέζικη Tinhte.vn ιστοσελίδα (μέσω MacRumors) δημοσίευσε βίντεο και μερικές υψηλής ποιότητας εικόνες της συσκευής το Σάββατο, σημειώνοντας πως το Apple-branded προϊόν είναι πιθανό να εισαχθεί παράλληλα με την έκτη γενιά iPhone.

Η ιστοσελίδα πιστεύει ότι τα in-ear ακουστικά προήλθαν από το εργοστάσιο Foxconn με το καλώδιο να γράφει “Σχεδιασμένο από την Apple στην Καλιφόρνια. Κατασκευή στο Βιετνάμ.” Αν και η εγκυρότητα των ισχυρισμών δεν μπορεί να επαληθευτεί, η Tinhte λέει πως η ποιότητα κατασκευής του τμήματος τους πείσει ότι είναιπράγματι προϊόν της Apple.

Φαίνεται να έχει δύο θύρες πίσω από το προστατευτικό πλέγμα ακουστικών σχάρα, υπονοώντας ένα διπλό-οδηγό,  σύστημα παρόμοιο με αυτό το hi-end after market προιόν της Apple.

Ports

Επίσης προφανής είναι η έλλειψη ενσωματωμένου μικρόφωνου και τον όγκο της έντασης, δύο χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τη χρήση με το iPhone, ωστόσο το TRRS σύνδεσης που απαιτούνται για τη λειτουργία μικροφώνου μπορούν εν συντομία να φανούν στο τέλος του βίντεο. Είναι πιθανό ότι οι μικρόφωνα να είναι ενσωματωμένα εντός των ακουστικών, αν και είναι αδύνατο να κάνουμε οποιαδήποτε πρόβλεψη από τις εικόνες και το βίντεο μόνο.

In-ear Headphones

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη γενιά iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.