Όπως αναφέραμε πρόσφατα, μία από τις συσκευές που αναμένουν πολλοί για την IFA 2012 δεν είναι άλλη από το Samsung Galaxy Note II. Ελπίζουμε ότι η Samsung θα βρεί έναν τρόπο για να χωρέσει την οθόνη του νέου phablet σε ένα μικρότερο περίβλημα για να κάνουν την εμπειρία ακόμη πιο ευχάριστη, αλλά τουλάχιστον τώρα έχουμε κάποια νέα για τις προδιαγραφές και μέχρι στιγμής έχουμε βρει:

1.4GHz quad-core επεξεργαστή Exynos
Android 4,1 Jelly Bean
Μια κάμερα 8 megapixel, (ενώ περιμέναμε 12 megapixel)
4G LTE συνδεσιμότητα
16GB ή 32GB εσωτερική μνήμη

Δεν ξέρουμε ακόμα για το αν θα υπάρχει επέκταση για MicroSD, ή αν ο quad-core επεξεργαστής με υποστήριξη LTE θα ‘παίξει’ μαζί σε μία μόνο συσκευή. Η Samsung δεν έχει πραγματικά καμία δικαιολογία για να μην κουμπώσουν τα πάντα σε αυτή τη μεγάλη συσκευή.

Το Galaxy Note II αναμένεται να ανακοινωθεί τον Αύγουστο στην εκδήλωση IFA, οπότε μείνετε συντονισμένοι για μια πιο λεπτομερή κάλυψη στις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.