Αυτές είναι οι τιμές της αγοράς που χρεώνουν οι άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να περιμένουν στην ουρά για ένα iPhone 5 για όποιον τους πληρώσει. Αν θέλετε πραγματικά το τηλέφωνο και πραγματικά δεν θέλετε να περιμένετε, αυτοί οι άνθρωποι θα κάνουν τη βαριά δουλειά για εσάς.

Η Apple δεν είναι η μόνη που βγάζει χρήματα από το iPhone 5.

Δεν είναι μόνο οι έμποροι που προσπαθούν να κινήσουν το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης για το εξελιγμένο iPhone 5. Μερικοί άνθρωποι διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους ως αντικαταστάτες σειράς.

Προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ανθρώπους, που θέλουν πραγματικά το τηλέφωνο, αλλά  δεν θέλουν με τίποτα να περιμένουν στην ουρά.

Το iPhone φαίνεται να είναι και πάλι το καυτό θέμα στις ειδήσεις. Την Παρασκευή στις 8 το πρωί, τα Apple Stores έχουν προγραμματίσει να διαθέσουν το iPhone 5 στο κοινό. Κάποιοι εικάζουν ότι οι γραμμές, για το τελευταίας γενιάς κινητό τηλεφώνο της Apple, θα είναι μεγαλύτερη από ό, τι ποτέ. Εν τω μεταξύ, κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν χρήματα από το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για τη συσκευή.

Οι μικρές αγγελίες δείχνουν, ότι οι τιμές για του αντικαταστάτες ουράς διαφέρουν. Κάποιος στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο διαφήμιζε, ότι θα δεχτεί 150 δολάρια για να περιμένει καθόλη τη διάρκεια της νύχτας στο κατάστημα της Apple στο Walnut Creek, της Καλιφόρνιας. Ο ίδιος προτίθεται να ξεκινήσει να περιμένει στην ουρά στις 7:30 το απόγευμα της Πέμπτης και στη συνέχεια να παραδώσει τη θέση στις 8 το πρωί της Παρασκευής.

Κάποιος άλλος δημοσίευσε στις μικρές αγγελίες μια προσφορά, να περιμένει στην ουρά, στην έξοδο του καταστήματος της Apple στο San Ramon της Καλιφόρνιας, για $ 40. Σημειώστε ωστόσο, ότι ο άνθρωπος προσφέρεται να περιμένει στην ουρά μόνο για 2 ώρες από τις 6 το πρωί της Παρασκευής.

Ίσως αυτό είναι το επάγγελμα του μέλλοντος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.