Η φημολογούμενη ταμπλέτα της Google, το Nexus tablet εμφανίστηκε σύμφωνα με αναφορές σε πρόσφατες συγκριτικές δοκιμές ενισχύοντας τη φημολογία ότι η εταιρεία ετοιμάζει το δικό της tablet. Πιο συγκεκριμένα η συσκευή που εμφανίζεται είναι το ASUS Nexus 7, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι το tablet στο οποίο έγινε αναφορά τον περασμένο Ιανουάριο και έχει στόχο να ανταγωνιστεί το Kindle Fire της Amazon αλλά και το Nook tablet. Αν και η επιβεβαίωση για την ύπαρξη του tablet τον Ιανουάριο ήταν επίσημη, δεν είχε γνωστοποιηθεί τότε το όνομα της συσκευής, η οποία φαίνεται να είναι το Nexus 7.

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα το ASUS Nexus 7 θα ενσωματώνει τετραπύρηνο chip Tegra 3 της NVIDIA, αν και υπάρχη η φήμη ότι η τελική κυκλοφορία θα περιλαμβάνει διπύρηνο επεξεργαστή για μειωμένα κόστη. Επίσης αναφέρεται ότι η ανάλυση του tablet θα είναι 1280×768 pixel ενώ θα τρέχει το λογισμικό του Android 4.1 Jelly Bean.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της συσκευής αναμένεται να γίνουν στο συνέδριο προγραμματιστών I/O της Google που θα πραγματοποιηθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες.

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.