Πριν λίγες ημέρες η τεχνολογική κοινότητα υποδέχτηκε με ενθουσιασμό το λανσάρισμα του Nexus 7 tablet της Google με τιμή 199 δολάρια. Σήμερα κυκλοφόρησε η φήμη, ότι ήδη προετοιμάζεται το “μεγάλο του αδερφάκι” Nexus 10 με διαγώνιο οθόνης 10 ιντσών και εξίσου ελκυστική τιμή της τάξης των 299 δολαρίων.

 

Το Nexus 10 σύμφωνα με το δημοσίευμα των DigiTimes επρόκειτο να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Google I/O 2012, όπως έγινε και με το 7ιντσο μοντέλο, αλλά αυτό δεν έγινε εξαιτίας κατασκευαστικών δυσκολιών.

 

Σύμφωνα με το ίδιο site, την κατασκευή του πάνελ αφής της επερχόμενης ταμπλέτας έχει αναλάβει η Wintek, η εταιρεία που ήδη προμήθευσε τη Google με μισό εκατομμύριο  touchpanels για το Nexus 7.

 

Προς το παρόν η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι επιβεβαιωμένη, αλλά αν η Google σκοπεύει να εκμεταλλευτεί το “δυνατό χαρτί” της χαμηλής τιμής οφείλει να το πράξει πριν τον Οκτώβριο, όταν και αναμένεται το λανσάρισμα του Microsoft Surface.

[e-pcmag]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.