Η Huawei ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το πρώτο οκταπύρηνο τηλέφωνο της. Το όνομα αυτού, Glory 3X, το οποίο στη πραγματικότητα είναι μια συσκευή mid-range κατηγορίας με 5.5” ίντσες οθόνη HD, 13MP οπίσθια κάμερα και 5MP μπροστινή. Το όνομα του θα αλλάξει σε Honor X3 σε κάποιες χώρες αν και παλιότερες φήμες θέλανε η ονομασία του να είναι Glory/Honor 4.

HuaweiLogo-580-75

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής είναι της MediaTek ΜΤ6592  παρόλο που έχει 8 πυρήνες που δουλεύουν όλοι στα 1,7Ghz είναι αρχιτεκτονικής Cortex A7, που σημαίνει ότι από επιδόσεις είναι ισάξιος με έναν Snapdragon 600.

 

Η Huawei έβαλε μια αρκετά μεγάλη μπαταρία των 3000mAh στο Glory 3X, που είναι ότι πρέπει για την κατηγορία τον phablet. Τέλος η συσκευή είναι dual sim και κοστολογείται κοντά στα 280$. Καθόλου άσχημα για μια οκταπύρηνη συσκευή.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.