Μπορεί να καθυστέρησε η RIM αλλά τελικά ανακοίνωσε και επίσημα την άφιξη του νέου BlackBerry Curve 9320. Οι πρώτες του φωτογραφίες διέρρευσαν τον περασμένο μήνα, ενώ οι φήμες για το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν είχαν τελειωμό. Είναι ένα σύγχρονο smartphone που τα έχει όλα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα social πλευρά. Στην επίσημη σελίδα της εταιρίας έχουν αναρτηθεί και επιβεβαιωθεί οι προδιαγραφές της συσκευής και φαίνεται πως οι προβλέψεις πολλών ήταν έγκυρες, καθώς περιλαμβάνει οθόνη 2.44 ιντσών τεχνολογίας QVGA με ανάλυση 320x240pixels, μνήμη RAM 512MB, ψηφιακή ενσωματωμένη κάμερα 3.2MP, Wi-Fi και υποστήριξη σύνδεσης προτύπου HSPA.

Ορισμένες λεπτομέρειες όπως η τιμολόγηση του τηλεφώνου, παραμένουν ασαφείς, ενώ άγνωστο μένει και το πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή και από ποιους παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Να τονίσουμε πως το νέο Curve 9320 περιέχει ένα ειδικό πλήκτρο BBM, με το οποίο αποκτάτε άμεση πρόσβαση στη δημοφιλή messaging υπηρεσία της RIM. To λειτουργικό που φοράει το συγκεκριμένο smartphone είναι το BlackBerry OS 7.1.

[via]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.