Σοβαρό πρόβλημα φαίνεται αντιμετωπίζει η Google με την πρόσβαση στο Google Talk, τη δημοφιλή υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Η πρόσβαση στην υπηρεσία είτε από τις εφαρμογές της Google αλλά και τρίτων κατασκευαστών, δεν είναι δυνατή για την πλειοψηφία των χρηστών παγκοσμίως.

Σε μια πρώτη ανακοίνωση η Google γνωστοποίησε ότι ερευνά το πρόβλημα ενώ σε προγραμματισμένη δεύτερη ανακοίνωση της η εταιρεία παραδέχεται ότι συνεχίζει την έρευνα χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη. Μια τρίτη ανακοίνωση έχει προγραμματιστεί για το βράδυ κάνοντας πιθανή την αδυναμία πρόσβασης στην υπηρεσία για αρκετή ώρα ακόμα.

Δοκιμάσαμε την υπηρεσία και σε εμας δούλευε κανονικά πρίν λίγο, αυτό δεν συμβαίνει όμως με όλους τους Techmaniacs. Ενημερώστε μας για την λειτουργία του GTalk σε εσας.

Πηγές 1 , 2

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.