Αν ψάχνετε για μια φτηνή τηλεόραση 42 ιντσών ή μεγαλύτερη, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στην αγορά μιας Plasma  αντί για μιας τηλεόρασης LCD ή LCD-Led.

Το μεγαλύτερο από τα πλεονεκτήματα είναι η ποιότητα της εικόνας. Μια οθόνη LCD δεν είναι συνήθως σε θέση να αναπαράγει τα επίπεδα  μαύρου και αντίθεσης που μπορεί να αναπαράγει μια τηλεόραση Plasma.

 

Η καλύτερη και φθηνότερη ανάλυσης 720p Plasma: Samsung E450

Αν θέλετε την καλύτερη ποιότητα εικόνας που μπορείτε να πάρετε για περίπου 390Ε, τότε η Samsung E450 είναι αυτή που χρειάζεστε.

 

Η καλύτερη και φθηνότερη ανάλυσης 1080p (50-ιντσών μόνο): Panasonic U50

Η U50 είναι απλά εκπληκτική με πολύ καλή τιμή, λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετική ποιότητα εικόνας, η οποία αφήνει πίσω όλες τις υπόλοιπες σε αυτή τη λίστα, εκτός φυσικά από αυτή της  UT50. Κρίμα που έρχεται μόνο σε ένα μέγεθος.

 

Η φθηνότερη Plasma στις 60 ίντσες: LG 60PA5500

Αν και είναι μια από τις πιο ακριβές τηλεοράσεις σε αυτή τη λίστα, στα 1000Ε περίπου, η LG 60PA5500 εξακολουθεί να είναι η φθηνότερη 60-ιντσών Plasma τηλεόραση στην αγορά. Καμία  LCD σε αυτό το εύρος τιμών δεν μπορεί να αγγίξει τέτοια ποιότητα εικόνας στις 60 ίντσες.

 

Η καλύτερη και φθηνότερη ανάλυσης 1080p με 3D και Smart TV: Samsung E550

Η Samsung E550 είναι η πιο αξιοπρεπής Plasma, αν θέλετε κάτι με έξτρα δυνατότητες,  όπως Smart TV και 3D σε μια τιμή κάτω των  1.000 Ε.

 

Η Καλύτερη συνολικά Plasma :   Panasonic UT50

Όπως λέει και ο τίτλος με περίπου 800Ε μπορείτε να έχετε 50 ίντσες εξαιρετικής εικόνας, me 3D δυνατότητες και επίπεδα μαύρου που και μια ακριβοπληρωμένη LCD-LED θα ζήλευε.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.