Αν είστε χρήστης του Facebook και τυχαίνει να είστε και διαχειριστής κάποιας fan page, τότε έχετε πολύ λίγες επιλογές για τη διαχείριση της σελίδας σας κάνοντας χρήση της επίσημης εφαρμογής του Facebook. Ευτυχώς για εσάς ένας νέος διαχειριστής των σελίδων σας για το iphone έρχεται σύντομα για να ικανοποιήσει όλες της ανάγκες διαχείρισης . Η εφαρμογή μάλιστα έχει ήδη κυκλοφορήσει στο Καναδικό app store.

Σχετικά με την εφαρμογή δεν έχουν αλλάξει πάρα πολλά από το τελευταίο update σε κάποιο άλλο τομέα. Οπότε πλέον θα έχουμε το πάνω αριστερό πλήκτρο που ανοίγει το μενού με τη διάφορα ότι τώρα θα αποκαλύπτει όλες της Facebook Pages, και ναι θα μπορείτε να διαχειριστείτε πολλαπλές σελίδες από την ιδία εφαρμογή. Επίσης προστεθήκαν τα insights, που είναι μια εκπληκτική λειτουργιά που σας επιτρέπει να δείτε στατιστικά της σελίδας σας, επισκεψιμότητα, κατηγορίες ηλικιών που την επισκέπτονται, ώστε να μπορέσετε να την διαμορφώσετε για τον στόχο που θέλετε να πετύχετε. Θα είστε σε θέση να ποστάρετε φωτογραφίες και ενημερώσεις. Θα παίρνετε notifications για όλα όσα συμβαίνουν στη σελίδα σας και να τα σχολιάζετε και όλα αυτά on the go.

Προς το παρόν βρίσκεται μόνο στο Καναδικό app store άλλα τις επόμενες μέρες το περιμένουμε παγκοσμίως. Και ελπίζουμε και σύντομα να το δούμε και στις άλλες πλατφόρμες

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.