H entry level Windows Phone συσκευή της Nokia το Lumnia 610 είναι για τα άτομα που θέλουν μια οικονομική λύση και ταυτόχρονα αποζητούν τις ευκολίες που προσφέρει η πλατφόρμα της Microsoft. Δυστυχώς όμως η εταιρία αποφάσισε να μην συμπεριλαμβάνει το Skype σε αυτές τις ευκολίες.

 

Ήδη η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει αρνητικές κριτικές ακόμα και από άτομα που είναι φανατικοί υποστηρικτές της εταιρίας, αφού το Skype μπορεί να τρέξει απροβλημάτιστα σε συσκευές με κατώτερα χαρακτηριστικά από το Lumnia 610. H Microsoft από την άλλη υποστηρίζει ότι η εφαρμογή αδυνατεί να τρέξει ομαλά, κάτι που οφείλετε στην μικρή ποσότητα της μνήμης RAM της συσκευής που φτάνει τα 256MB.

 

H επίσημη δήλωση αναφέρει:

“Η Nokia αποδίδει μεγάλη σημασία στην παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών για να φέρει την εμπειρία χρήσης, έτσι ώστε ακόμη και αν η έκδοση του Skype για το Windows Phone της Nokia Lumia 610 λειτουργεί, μετά από εντατικές δοκιμές, βρήκαμε ότι η εμπειρία χρήσης δεν εγγυάται για την Nokia και το Skype την το αναμενόμενο επίπεδο. Ως εκ τούτου, δεν συνιστούμε στους χρήστες να χρησιμοποιούν το Skype στο Nokia Lumia 610. Οι χρήστες του Nokia Lumia 610 στο Windows Phone Marketplace δεν θα είναι σε θέση να κατεβάσουν το Skype. Το Skype για Windows Phone  θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο σε άλλους χρήστες Windows Phone συσκευών  για κατέβασμα.”

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.