Εδώ και τρεις περίπου εβδομάδες η Microsoft συμβουλεύει του χρηστές Windows Phones για μερικά πράγματα που πρόκειται να έρθουν στο Marketplace. Αυτά περιλαμβάνουν την αφαίρεση των Windows Phone εφαρμογών από τον client του Zune για το PC, αναγκάζοντας τους χρηστές να κάνουν τις αναζητήσεις τους είτε από τον browser του κινητού, είτε από τον browser του υπολογιστή τους. Αλλαγές έρχονται επίσης και στην πρόσβαση των χρηστών στο Marketplace. Πλέον με αυτές τις αλλαγές να είναι προ των πυλών,  η Microsoft δίνει στους χρηστές της ένα προβάδισμα για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στο Marketplace.

Όταν καθιερωθούν αυτές οι αλλαγές μονό τα τηλέφωνα με λειτουργικό Windows Phone 7.5 και άνω θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν το Marketplace. Αυτό περιλαμβάνει την λήψη αναβαθμίσεων στις υπάρχουσες εφαρμογές, και η αναζήτηση αυτών από το web-based Marketplace δεν θα αποτελεί λύση. Θα εξακολουθεί να υφίσταται η  αναγκαιότητα ύπαρξης λειτουργικού από Mango και πάνω προκειμένου να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε εφαρμογές.

 

Η Microsoft θα σας υπενθυμίσει μια ακόμα φόρα για την αναβάθμιση όταν οι αλλαγές θα είναι έτοιμες να βγουν στο κοινό, άλλα πραγματικά ο χρόνος για την αναβάθμιση σε WP 7.5 και άνω είναι περιορισμένος πλέον. Κάλο θα ήταν, λοιπόν, να συνηθίσετε το Mango αν θέλετε να συνεχίσετε να έχετε μια λειτουργική συσκευή, γιατί συμφώνα με τις ανακοινώσεις είναι θέμα ημερών να γίνουν οι αλλαγές, και αν γίνουν και είστε απροετοίμαστοι, θα μείνετε με μια συσκευή που ναι μεν θα μπορεί να βρει εφαρμογές από το Μmarketplace άλλα δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτές ώστε να τις εγκαταστήσει ή να αναβαθμίσει τις υπάρχουσες εφαρμογές. Για αυτό λοιπόν βιαστείτε!!!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.