Δώρο από Χριστουγέννων κάνει η Skype στους χρήστες της δημοφιλούς υπηρεσίας. Η εταιρία προσφέρει σε όλους δωρεάν αναβάθμιση στο Skype Premium πακέτο για ένα μήνα. Το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστες δωρεάν κλήσεις σε σταθερά σε 40 χώρες, ομαδικές βίντεο κλήσεις, group screen sharing και πολλά άλλα.

Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε εδώ, αλλά θα πρέπει αν συμπληρώσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας για επιβεβαίωση πως είστε εσείς. Το Skype θα χρεώσει την κάρτα 1 ευρώ ενώ η συναλλαγή θα ακυρωθεί μετά από λίγο χωρίς να χρεωθείτε εν τέλη.

Προσοχή χρειάζεται όμως καθώς πρέπει να ακυρώσετε την συνδρομή σας στο πακέτο, ειδάλλως θα γίνει αυτόματη χρέωση για τον επόμενο μήνα και η κάρτα σας θα χρεωθεί κανονικά. Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε την συνδρομή στην υπηρεσία για να μην κάνει ανανέωση ενώ το πακέτο θα παραμέινει ενεργό για ένα μήνα, ώστε να μην χάσετε τις δωρεάν κλήσεις σας!

Καλές κλήσεις λοιπόν. Εμείς το ενεργοποιήσαμε ήδη!!!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.